Kράτος, αφεντικά, μπάτσοι, νεοναζί όλα τα καθάρματα δουλεύουν μαζί

68341squatworldΌσα ως άξιος συνεχιστής του κράτους πράττει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις καταλήψεις, δηλαδή τις εκκενώσεις και τα κομμένα ρεύματα, συνεπικουρούν και οι παρακρατικοί με τις τελευταίες επιθέσεις σε αυτές.

Η επανεμφάνιση-έξοδος των φασιστικών συμμοριών από τις τρύπες τους, έξω από το στέκι “Αντίπνοια” στην Αθήνα με την απόπειρα εμπρησμού στις 9/6 και την κατάληψη “Apertus” στο Αγρίνιο στις 11/6 καταδεικνύει ξεκάθαρα το δεκανίκι της εξουσίας που η εξουσία χρησιμοποιεί διαχρονικά. Οι ”άνθρωποι” για τις βρωμοδουλειές.

Ανέκαθεν η εξουσία για να χαρτογραφήσει ή να καταστείλει τον ριζοσπαστικό χώρο κατέφευγε στις γνωστές παρακρατικές της μεθόδους τις οποίες πρόθυμα εκτελούσαν (με διάφορα ανταλλάγματα) ένα συνονθύλευμα ρουφιάνων, φασιστών μπράβων της νύκτας, ένστολων εντός και εκτός υπηρεσίας, μυστικών πρακτόρων, αγανακτισμένων πολιτών, μελών του κυβερνώντος κόμματος και της νεολαίας του (πχ ΟΝΝΕΔ).

Βόμβες, εμπρησμοί, εισβολές σε σπίτια και πολιτικούς χώρους, σπάσιμο καταλήψεων, πυροβολισμοί, ξυλοδαρμοί, τρομοκρατία, μαχαιρώματα, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, συγκρότηση ταγμάτων εφόδου ως συμπληρωματική δράση στις δυνάμεις καταστολής, είναι γεγονότα που τα έχουμε ζήσει και δει να επαναλαμβάνονται ανά καιρούς με στόχο πρωτίστως τον αναρχικό χώρο, στις δομές και τις δράσεις του.

Έτσι λοιπόν δεν περιμέναμε από την παρούσα κυβέρνηση να πράξει κάτι διαφορετικό. Αυτό ξέρει και αυτό εμπιστεύεται. Αυτούς τους μηχανισμούς κρατικούς και παρακρατικούς έχει, και αυτούς θα χρησιμοποιήσει.

Στις 13/06 σύντροφοι αντιλήφθηκαν την παρουσία των νοσταλγών του Χίτλερ που μοίραζαν προπαγανδιστικό υλικό στο κέντρο της Αθήνας και έπραξαν το αυτονόητο. Σταμάτησαν τη δράση των νεοναζί και τους υπενθύμισαν ότι κάθε έξοδο από την τρύπα τους θα έχει κόστος στα κεφάλια τους… Κατά την διάρκεια του “μαθήματος” ένας εκ των φασιστών με πλούσιο βιογραφικό για τις υπηρεσίες του στο κράτος ως ρουφιάνος και μέλος της παρακρατικής συμμορίας της χρυσής αυγής τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε.

Στη συνέχεια και μετά το τέλος της παρέμβασης οι μπάτσοι συνέλαβαν 14 συντρόφους που κατευθύνονταν στην προσυγκέντρωση της πορείας για την δολοφονία των εργατών στα ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο και σε 2 από αυτούς προσάπτουν την κατηγορία της οπλοφορίας!!!!! Για τον κουμπουροφόρο φασίστα βέβαια ούτε λέξη… έτσι και αλλιώς το τσουβάλιασμα και εκδικητικό φόρτωμα με κατηγορίες σε συντρόφους, μετά από τέτοια γεγονότα, είναι πάγια τακτική της αστυνομίας.

Η συνέχεια των γεγονότων κάνει ακόμη πιο εμφανές το σχέδιο της κυβέρνησης που ήταν να παρεμποδιστεί με κάθε τρόπο η παρέμβαση των συντρόφων στο εργοστάσιο-κάτεργο διυλιστήρια ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο που καλέστηκε μετά την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των 4 εργατών. Η σύμπλευση συμφερόντων κυβέρνησης και κεφαλαίου είναι έκδηλη. Πιο συγκεκριμένα και ενώ η πορεία είχε αποκλειστεί με ΜΑΤ και κλούβες ώστε να μην φτάσει στην πύλη του εργοστασίου, κινούμενη εντός της πόλης του Ασπροπύργου δέχτηκε την από κοινού επίθεση φασιστών, οπλισμένων με μαχαίρια και των ΜΑΤ με χημικά και γκλοπ κοντά στην φωλιά των πρώτων, με σκοπό να διαλύσουν την πορεία.

Όσο και να καταγγέλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι απαράβατο δικαίωμα η διαμαρτυρία για την δολοφονία εργατών (με αφορμή την προσαγωγή συντρόφων σε παρέμβαση στα γραφεία των ΕΛΠΕ) στο δρόμο προσπαθεί να εφαρμόσει τις επιταγές του κεφαλαίου και των αφεντικών, με κάθε μέσο. ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η δικαιολογία που χρησιμοποιούν, περί αυτόνομου μηχανισμού εντός της αστυνομίας και δράση παρακρατικών που σκοπό έχουν να βλάψουν την κυβέρνηση, είναι για εσωτερική κατανάλωση, φαντάζει γελοία πια, ακόμα και για τους ανυποψίαστους.

Τα γεγονότα όλες αυτές τις μέρες μιλούν από μόνα τους και δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τις δυνάμεις της καταστολής σε συνεργασία με ότι πιο βρώμικο και σκοτεινό έχει αναδείξει ο τόπος επιτίθενται στον ριζοσπαστικό χώρο και το αναρχικό κίνημα.

Από τις εμπρηστικές επιθέσεις σε στέκια και καταλήψεις μέχρι την ανοικτή συνεργασία στο δρόμο ενάντια σε συντρόφους που περιλαμβάνουν συλλήψεις και τραυματισμούς , κράτος, φασίστες και αφεντικά, επιδιώκουν να κάμψουν και να αναχαιτίσουν τις κοινωνικές αντιστάσεις.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ… ούτε στους κρατικούς ούτε στους παρακρατικούς στυλοβάτες του συστήματος.

Αλληλεγγύη στο στέκι “Αντίπνοια” στην Αθήνα και την κατάληψη “Apertus” στο Αγρίνιο

Καμία δίωξη στους 2 συλληφθέντες που διώκονται για τον ξυλοδαρμό φασιστών στο κέντρο της Αθήνας στις 13/6.

Κανένα έλεος στους φασίστες και τις παρακρατικές συμμορίες τους.

Κράτος , αφεντικά, μπάτσοι, νεοναζί όλα τα καθάρματα δουλεύουν μαζί.