Ανακοίνωση ενάντια στην ομηρία του παιδιού των αναρχικών επαναστατών Ρούπα, Μαζιώτη

Η συγκυβέρνηση σύριζα – ανέλ κρατάει όμηρο ένα εξάχρονο παιδί!

Το κράτος εκδικείται τους εχθρούς του και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Εκεί που η σιδερένια μπότα καταπατάει νόμους, δικαιώματα, προσχήματα, επιφυλάσσει ειδική μεταχείριση σε όσους αγωνίζονται ενάντια σε αυτό το σύστημα, σε όσους καταδεικνύουν ότι ο καπιταλισμός και οι ταγοί του είναι εχθροί της κοινωνίας. Ότι οι τρομοκράτες βρίσκονται στα έδρανα, πίσω από τα μικρόφωνα, πίσω από τις ασπίδες. Υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές που με πάταγο αποκαλύπτεται γυμνό το κτήνος.
Όπως τώρα, που το κράτος έχει απαγάγει το παιδί των αναρχικών μελών του Ε.Α Πολας Ρουπα και Νίκου Μαζιωτη. Αυτή είναι και η ουσία του κράτους, βαρβαρότητα και ολοκληρωτισμός.

Μόνο η αλληλεγγύη μεταξύ εκμεταλλευομένων και καταπιεσμένων καθώς και ο διαρκής καθημερινός αγώνας στα κοινωνικά-ταξικά πεδία μπορεί να βάλει ανάχωμα στην κτηνωδία του κράτους και του κεφαλαίου.
Άμεση ικανοποίηση του αιτήματος των αναρχικών επαναστατών Πόλας Ρούπα, Νίκου Μαζιώτη και Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου να απελευθερωθεί το παιδί και να επιστρέψει στους συγγενείς του Απεργία πείνας διψάς από 5/1.