Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγωνιστή Πολύκαρπο Γεωργιάδη

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2020 μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής συνελήφθησαν τρεις αγωνιστές, πρόκειται για τους: Πολυκάρπος Γεωργιάδης τον Μ.Τ. και την Ε.Τ ως απόρροια “ανώνυμων πληροφοριών” που έφτασαν στην αντιτρομοκρατική, κατά την παλιά και δοκιμασμένη συνταγή. Τα γεγονότα: σε αποθήκη για το στοκάρισμα βιβλίων στο Κουκάκι που νοίκιαζε ο Π. Γεωργιάδης με τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς του, βρέθηκαν εκρηκτικά και σφαίρες καθώς επίσης στο σπίτι των Μ.Τ και Ε.Τ βρέθηκαν δύο όπλα.

Η αστυνομία σε αγαστή συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έσπευσαν λειτουργώντας συντονισμένα να διαρρεύσουν κατασκευασμένες πληροφορίες περί δήθεν σύνδεσης του Π. Γεωργιάδη και του Μ.Τ με την επαναστατική οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ). Και αφού για μέρες διατράνωναν με κάθε επισημότητα ότι πρόκειται για την εξάρθρωση της ΟΛΑ, προλείαναν το έδαφος για επερχόμενες προφυλακίσεις. Στη συνέχεια όμως έπρεπε να βρεθούν και τα πειστήρια ώστε να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί τους. Έτσι, τα σαΐνια της αντιτρομοκρατικής αφού ξεσκόνισαν τα σπίτια και τους υπολογιστές των συλληφθέντων το καλύτερο που βρήκαν ήταν μια …..κατεβασμένη από το διαδίκτυο προκήρυξη σε υπολογιστή του Π. Γεωργιάδη. Η αντιτρομοκρατική ψεύδεται ακόμα και για την ώρα σύλληψης του Π. Γεωργιάδη όπως καταδεικνύει και ο ίδιος σε κείμενό του (στις 28-10-2020) αλλά έτσι κι αλλιώς δε λογοδοτεί σε κανέναν, και παρουσιάζει τις κατασκευασμένες πληροφορίες της ως θέσφατα. Το ζήτημα όμως είναι ένα κατηγορητήριο που θα αφορούσε πλημμελήματα διογκώθηκε σε κατηγορητήριο κακουργημάτων πράγμα που οδήγησε στην προφυλάκιση του Π. Γεωργιάδη.

Βρισκόμαστε σε μια συνθήκη πάρα πολύ δύσκολη που η πρωτοφανής υγειονομική κρίση που έχει ξεσπάσει λόγω κορωνοιού ενώ αυτονόητα θα έπρεπε να σημαίνει θωράκιση του ΕΣΥ και αδιαπραγμάτευτη προστασία της υγείας, για την ακροδεξιά κυβέρνηση σημαίνει περιστολή στοιχειωδών δικαιωμάτων, εκκενώσεις καταλήψεων, διάλυση συγκεντρώσεων με ξύλο κακοποιήσεις και βασανισμούς αγωνιστών και περιοίκων (με πρόσφατο παράδειγμα την αντιφασιστική συγκέντρωση στο Γαλάτσι την 1/11/2020) και γενικά αστυνομική διαχείριση σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Τα πιο ευάλωτα κομμάτια του πληθυσμού που στοιβάζονται έγκλειστα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή σε φυλακές αδιαμφισβήτητα κινδυνεύουν πολλαπλάσια λόγω των κάκιστων συνθηκών και του συνωστισμού απόρροια της εγκληματικής πολιτικής του κράτους. Ήδη η φυλακή των Διαβατών μετρά δεκάδες κρούσματα κορωνοιού και δύο νεκρούς. Ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός είναι εδώ και η κρίση που προκαλεί ο κορωνοιός μεταφράζεται ως λυσσαλέα επίθεση σε κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες.

Γνωρίζουμε πως οι κατασταλτικοί μηχανισμοί ειδικά στον πρόσωπο αγωνιστών όπως ο Π. Γεωργιάδης αναγνωρίζουν τους εχθρούς τους που θα προσπαθήσουν να τους συνθλίψουν με κάθε τρόπο. Οι αγώνες που αφορούν αγωνιστές, συντρόφους που στοχοποιούνται, διώκονται, φυλακίζονται είναι σύμφυτοι με τον αγώνα για την ελευθερία ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, ανθρώπων που οραματίζονται μια κοινωνία ελεύθερη, ανεξούσια, χωρίς καταπίεση και εκμετάλλευση. Δεν θα αφήσουμε κανέναν και καμία στα χέρια των αστυνομικών μεθοδεύσεων και της δικαστικής αυθαιρεσίας. Η αλληλεγγύη θα νικήσει…

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Μ.Τ και Ε.Μ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

Πανελλαδική μέρα δράσης

Συγκέντρωση αλληλεγγύης27/11 στις 18:00 στην καμάρα

Δίκη:  06/12 στις 9:00 εφετείο Αθηνών