Αλληλεγγύη στους/ις εργαζόμενους/ες στη Μαλαματίνα

Οι εργαζόμενοι/εργαζόμενες στην Μαλαματίνα απεργούν εδώ και 1,5 μήνα. Ενάντια στις ατομικές συμβάσεις, τις μειώσεις μισθών και τις εκδικητικές απολύσεις 15 συναδέλφων τους, αγωνίζονται για υπογραφή  συλλογικής σύμβασης εργασίας και για την ανάκληση όλων των απολύσεων.

Την Τετάρτη 31/8 η διοίκηση του εργαστηρίου με την συνδρομή εισαγγελέα κ των δυνάμεων καταστολής με ξύλο και χημικά κατάφερε να βάλει απεργοσπαστικό μηχανισμό εντός του εργοστασίου. Έχουν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα συλλήψεις απεργών και κατασκευή διώξεων από το ” συνδικαλιστικό” της κρατικής ασφάλειας. Παρά την καταστολή οι εργαζόμενοι αντιστέκονται και συνεχίζουν τον δίκαιο αγώνας τους.

Στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται η τάξη μας από το κράτος και το κεφάλαιο οι αγώνες όπως αυτός των εργαζομένων της Μαλαματίνας φωτίζει τον δρόμο που οφείλει να βαδίσει το σύνολο της εργατικής τάξης.
Στο ζοφερό μέλλον που προσπαθούν να μας επιβάλουν τα αφεντικά και το κράτος οφείλουμε να βάλουμε αναχώματα. Να οργανωθούμε σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε γειτονιά ενάντια στην εκμετάλλευση και στην ανέχεια.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στο πλευρό των εργαζομένων. Η νίκη τους θα είναι νίκη όλων των ανθρώπων της τάξης μας. Η εργατική τάξη οφείλει και μπορεί να κερδίσει τον αγώνα για ζωή και αξιοπρέπεια.

Αλληλεγγύη στους/ις εργαζόμενους/ες στη Μαλαματίνα
Οργάνωση στη βάση Ενότητα στη δράση
Αντίσταση – Αυτοοργάνωση – Αλληλεγγύη
Αναρχικη ομαδα Πυρανθός